Kategóriák
Virtuális asszisztencia

Melyik az a virtuális asszisztens képzés, ami hozzásegít, hogy profi online vállalkozástámogató legyél?

Hogy melyik virtuális asszisztens képzést tudom Neked jó szívvel ajánlani?
Tanácsok egy online vállalkozástámogató tollából.

Eljött az életedben az a pont, amikor azt érzed, váltanál? Amikor úgy érzed, ki akarsz szakadni az alkalmazotti létből? A magad ura szeretnél lenni és a feladataid rugalmas munkaidőben, helyfüggetlenül végezni?

A váltás egyáltalán nem könnyű! Oda kell szívvel-lélekkel tenni magad! Főleg akkor vagy nehéz helyzetben, ha mindig is alkalmazott voltál és nem volt körülötted vállalkozó a családban.

Mint mondtam nehéz, de nem megvalósíthatatlan!

Ha szeretsz a számítógépeden „bűvészkedni” és úgy gondolod, Neked való szakma lenne a virtuális asszisztencia, vagy ha már csak egy kicsit is játszadozol ezekkel a gondolatokkal, olvasd el a cikkem és megtudhatod belőle, melyek azok a virtuális asszisztens képzések, amiket jó szívvel ajánlok Neked.

Milyen végzettség kell, hogy belekezdhessek?

Azt tudnotok kell, hogy a virtuális asszisztenciához nem kell konkrét végzettség. Igazából, jöhetsz Te bármilyen szakmából, ha van affinitásod és tapasztalatod, amikkel aztán sikeresen teljesítheted a megbízásokat, akkor bátran belevághatsz!

képzés

Én rengeteget olvastam a témával kapcsolatban, csatlakoztam különböző Facebook csoportokhoz, hogy aztán az ottani, számomra releváns posztokat elolvashassam.

Nekem a legtöbbet Szabó Ágnes „Virtuális asszisztensek fóruma” csoportja segített, hogy bele merjek vágni az egyéni vállalkozásba, mint virtuális asszisztens! Ágitól és csoportjától a mai napig bármikor kérdezhetek, mindenkinek nagyon szívesen segítenek.

Igaz, hogy közvetlen kollégáim nincsenek, de bármikor segítségemre vannak pl. az említett csoport tagjai.

Virtuális asszisztens képzés – Most akkor mit ajánlasz?

Azért, hogy ráerősítsek a tudásomra, két képzést is elvégeztem, illetve végzek, amiket Nektek is szívesen ajánlok.

Így lehetsz Te is profi online vállalkozástámogató – színvonal, minőség, felelősen

Szabó Ágnes nevét az előbb már említettem a Facebook csoportja miatt. Most újra fel kell hoznom. Ági egy online workshopot tartott, amit most elérhettek videók formájában pénztárcabarát áron.

A webinárt megtalálhatjátok “Így lehetsz Te is profi online vállalkozástámogató – színvonal, minőség, felelősen” címmel. Ági maga is online vállalkozástámogató, így bennfentes tudása alapján tanulhattok tőle.

Szabó Ágnes - Virtuális Irodaház

Aki még csak érdeklődik a VA szakma iránt, most próbálja felkutatni hozzá a lehetőségeket, a hogyan kezdjek bele megoldásokat, nekik mindenképp nagyon hasznos ez a videós tanfolyam.

A videók tartalma, ahogy Ági írja le:

 • az alapoktól indulunk, és a sikeres működtetéshez való információkat adom át érthetően, gyakorlatiasan
 • online vállalkozástámogatói munka bemutatása, piaci körkép
 • a pálya nehézségei
 • jogszabályi megfelelőségek
 • a vállalkozás indításának gyakorlati lépései
 • szükséges anyagi, tárgyi feltételek
 • árképzés
 • működési terv
 • specializáció
 • konkurencia
 • szolgáltatások gyakorlati bemutatása
 • online megjelenés
 • ügyfélszerzés
 • kommunikáció írásban, szóban
 • panaszkezelés
 • időgazdálkodási tippek
 • legfontosabb szoftverek, oldalak, appok
 • online vállalkozástámogató szótár

Aki szeretné, hogy összeszedett tudása legyen a virtuális asszisztenciáról, bátran ajánlom, hogy végezze el ezt a képzést!

Virtuális asszisztens online képzés

Szilágyi Balázs a Honlapra Fel! márka és weboldal létrehozója. Balázs Virtuális asszisztens online képzésébe is belevágtam, ami mindig tud valami újat mutatni számomra. A képzés elvégzésével hivatalos tanúsítványt lehet szerezni.

Szilágyi Balázs - Honlapra Fel

Aki úgy érzi, neki elég az alap képzés, annak a haladóra nem kell előfizetnie. Balázs így jellemzi alap képzését:

„A virtuális asszisztens alapképzésen megtanulod mindazt a gyakorlati ismeretet, amellyel stabilan fogsz tudni dolgozni, mint virtuális asszisztens. Ez akár a nulláról indulva elvégezhető, nem szükséges előzetes tudás vagy ismeret.”

Aki haladó képzést szeretne, az alapot is el kell végeznie. Én személy szerint ezt a lehetőséget javasolnám. Ahogy Balázs is írja, rengeteg gyakorlati ismeretet ad:

„A haladó képzésen valóban olyan haladó gyakorlati tudást fogsz szerezni virtuális asszisztensként, amellyel egészen különleges feladatokat is profi módon fogsz tudni kivitelezni. Ráadásul itt tanulod meg a saját virtuális asszisztens vállalkozásod felépítését is – akár egyedül, akár kollégákkal szeretnél dolgozni. A haladó VA képzés tartalmazza egyben a Virtuális Asszisztens alapképzés teljes anyagát is, így akár a nulláról indulva a teljesen profi szintig juthatsz el!”

Én ezeket a képzéseket választottam és jó szívvel tudom őket ajánlani!

Kiskó Anikó virtuális asszisztens

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük