Rólam

“Egyedül a legnagyobb erő sem tehet mindent…”
Kölcsey Ferenc

Egyéni vállalkozóként segítem mikro,- és kisvállalkozások munkáját, így az adózásomért saját magam vagyok felelős. Ügyfeleimmel nem munkaviszonyban állok, így nem kell foglalkoznod az ezzel kapcsolatos teendőkkel, mint pl. a bérszámfejtés, vagy a szabadságok kiadása.

Kiskó Anikó

Na jó, egy kicsit részletesebben: 🙂

Kiskó Anikó vagyok, közgazdász diplomával és sok egyéb képzéssel a hátam mögött.

Néhány közülük a gépírás és a rendezvényszervezés. Mindkettőnek kifejezetten hasznát veszem a virtuális asszisztencia területén. A gépírás tudásom segít nekem, hogy mielőbb elvégezhessem a rám bízott munkát, a rendezvényszervezés képzés során pedig olyan tudásra tettem szert, mellyel akár üzleti utazásokat, kisebb céges rendezvényeket, csapatépítő tréningeket meg tudok szervezni.

10 évet töltöttem pénzügyi, illetve bérgazdálkodási területen. Már akkor szoros barátságot kötöttem az Excel és Word programokkal.

Elérkezettnek láttam, hogy megalapítsam saját álom-vállalkozásom, ahol rugalmas munkaidőben, otthonról tudom megbízóimat segíteni.

Végre tudom mekkora öröm megtapasztalni a megbízók elégedettségét és köszönetnyilvánítását.

Szeretnék minél többet bezsebelni belőle. 🙂

Legnagyobb erényeimnek tartom, hogy pontos, szorgalmas és megbízható vagyok.

Folyamatosan képzem magam, hogy minél hatékonyabban tudjak a segítségedre lenni.

Kiskó Anikó logo

Vélemények

“Kiskó Anikó a Közigazgatási Hivatal Pénzügyi Főosztályán, pályakezdőként volt a munkatársam. Szakmai igényesség, nagy munkabírás, lelkiismeretesség jellemezte a feladatok végrehajtása során. Bármit rá lehetett bízni, az új kihívásokkal is bátran szembe nézett, gyorsan tanult. Kiváló együttműködési készséggel illeszkedett be a csapatunkba.”
Horváth Ilona – Somogy Megyei Közigazgatási Hivatal volt pénzügyi főosztályvezetője

velemeny

Nagyon gyorsan alkalmazkodik és könnyedén ráérez ügyfelei kommunikációs stílusára. Egy precíz, teljes lényével odafigyelő vállalkozót ismertem meg személyében. Mint ember pedig végtelenül türelmes és önzetlen.
Kretter Bea – A Beango női ruhamárka tulajdonosa, a bajai Stílusműhely alapítója és a Műhely Magazin főszerkesztője, mompreneur

velemeny

Ha meghoztam a kedved a közös munkához,
vedd fel velem a kapcsolatot!
Egy ingyenes konzultáció keretében átbeszéljük,
hogy miben tudnálak Téged tehermentesíteni.
Tegyél próbára! 😉